Over mij

Dit ben ik

Hallo mijn naam is Jesse! Ik ben mijn bedrijf Eenvoud in Tuinonderhoud gestart nadat ik in 2012 mijn diploma Assistent Hovenier heb behaald aan het Wellant College. Ik ben gespecialiseerd in groenonderhoud en onderhoudswerk in de tuin voor particulieren en bedrijven. Ik ben voornamelijk actief in de omgeving van Houten, Schalkwijk, Odijk, Werkhoven, t Goy en Tull en’t Waal. 

Tijdens mijn opleiding bleek al snel dat mijn voorliefde en kwaliteiten liggen bij het 
onderhoudswerk van tuinen. Ik heb tijdens mijn studie werkervaring opgedaan bij een hoveniersbedrijf dat zich vooral bezighoudt met aanleg van siertuinen. Na mijn opleiding heb ik daar nog enige tijd gewerkt in de ondersteuning van werkzaamheden die komen kijken bij de aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen.

Op 3 jarige leeftijd werd ik geconfronteerd met een auto-ongeluk en daar heb ik hersenletsel aan over gehouden. Het starten van mijn eigen bedrijf was daarom niet vanzelfsprekend en met mijn motivatie en doorzettingsvermogen kan ik nu zeggen, dat ik als zelfstandige een mooi bedrijf heb opgebouwd, waarbij ik klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heb staan. 

Schuiven naar boven